Huwelijksceremonie

Huwelijksceremonies. Het ja-woord in het Koetshuis;

Het Koetshuis is sinds 09-09-09 een officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet. Het ja-woord geven aan elkaar op deze bijzondere locatie; een prachtig voornemen. Onze trouwzaal biedt plaats aan ca 80 personen, de trouwauto kan voorrijden en er is voldoende parkeergelegenheid. Het Landgoed Hulshorst en de trouwzaal lenen zich natuurlijk uitstekend voor het maken van foto’s en daar is ook wel even tijd voor, echter wel in overleg; mogelijk komt er nog een bruidspaar na jullie.

Net als bij het gemeentehuis zijn er ook voorwaarden omtrent het strooien; geen rijst, confetti etc.

Tijden ceremonies:

Op donderdag en vrijdag kunnen jullie elkaar het Ja-woord geven om 11.00/12.30/14.00 uur en om 15.30 uur.
Op maandag tot en met woensdag en op zaterdag is de beschikbaarheid van onze locatie in overleg.

Voor aanvang van de ceremonie behoren jullie tenminste 5 minuten voor aanvang in de Koetszaal aanwezig te zijn, zodat er door de ambtenaar op tijd met de plechtigheid gestart kan worden. Ceremonie duurt doorgaans een half uur.

Reserveren:

Heel graag maken we een vrijblijvende afspraak om de locatie te bekijken en de sfeer te proeven.

In dit gesprek kunnen wij samen ook kijken naar de invulling van muziek, bijzondere trouwstoet, ringen, opstelling koetszaal, eventueel bruidstaart en bubbels, receptie, diner of compleet avondfeest.
Alles behoort tot de mogelijkheden op het Koetshuis. Wanneer een reservering definitief is bij het Koetshuis wordt “jullie dag” en tijd tevens vastgezet bij de gemeente Nunspeet.
De keuze welke ambtenaar jullie in de echt gaat verbinden is aan jullie. Dit kunnen jullie regelen via de gemeente Nunspeet.

Kosten ceremonie Koetshuis:

Maandag tot en met vrijdag € 385,00 en op zaterdag € 650,00.
Deze kosten zijn exclusief de kosten van de gemeente voor de ambtenaar en het trouwboekje. Deze dienen jullie zelf met de gemeente te verrekenen.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en de sfeer te proeven.
Bel 0341-452747 of mail ons via info@koetshuishulshorst.nl

Wij ontvangen u graag. Guido en Caroline Waterman