Guido en Caroline

Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Guido en Caroline Waterman-Egbring en samen de ouders van Lucas en Floortje. Sinds juli 2017 hebben wij deze prachtige locatie over mogen nemen en wij hebben enorm veel zin om hier veel gasten te ontvangen en hen een geweldige dag te mogen bieden. Gastheer/vrouw zijn zit ons in het bloed.

Caroline is geboren en getogen in de Horeca en opgegroeid op Hotel het Roode Wold in Nunspeet. Wij zijn vroeger werkzaam geweest in het buitenland en hebben daar goed geleerd samen te werken. Guido zijn passie ligt tevens in de keuken. Hij heeft diverse koks opleidingen doorlopen en in verschillende bedrijven ervaring opgedaan.

Sinds 2003 zijn wij samen eigenaar van Restaurant de Waterman in Elburg. Een heerlijk bedrijf waar wij al jaren met veel plezier diverse takken van Horeca mogen verzorgen en veel ervaring hebben opgedaan met huwelijken, diners, feesten, partijen en vergaderingen. Het Koetshuis kunnen wij heel goed combineren met Restaurant de Waterman mede door ons fijne team waar wij mee samen werken.