1
2
3
4

Kies jouw escort

Selecteer datum en tijd

Details en betaling

Afronden

Chef aan huis

Koetshuis Hulshorst komt naar u toe!

Het kon al op onze locatie, maar het kan nu ook bij u thuis: private dining. Dat is ongedwongen, exclusief dineren in een besloten gezelschap, met bijvoorbeeld wat familieleden of vrienden. Gewoon in uw eigen huis, aan uw eigen eettafel. Maar wel mét de smaken en kwaliteit van Koetshuis Hulshorst. Als u het ons vraagt, zijn het alle ingrediënten voor een herinneringswaardige avond.

Met Chef aan Huis komt het Koetshuis Hulshorst bij u koken voor een gezelschap van vier personen of groter. In uw keuken brengt onze chef-kok de verrassendste smaakcombinaties bij elkaar en creëert hij de lekkerste gerechten. Zo geeft hij u en uw gezelschap het gevoel er even helemaal uit te zijn – en dat in uw eigen omgeving.

Drie, vier of vijf gangen lang genieten

De chef-kok verrast uw gezelschap met een verrassingsmenu! Kies voor drie, vier of vijf gangen – altijd inclusief twee amuserondes. Uiteraard houdt de chef-kok rekening met persoonlijke voorkeuren en allergie- en dieetwensen. Bij elke gang een andere wijn ontdekken? Ga dan ook voor het bijpassende wijnarrangement.

3 gangen 75 euro p.p. | wijnarrangement 25 euro p.p.

4 gangen 87,50 euro p.p. | wijnarrangement 30 euro p.p.

5 gangen 100 euro p.p. | wijnarrangement 35 euro p.p.

Private dining van Koetshuis Hulshorst is mogelijk voor gezelschappen vanaf vier personen.

Chef aan huis, in ieder huis  

Wat als mijn keuken niet zo groot is? Wat als mijn oven klein is? Wat als mijn servies niet super uitgebreid is? Geen probleem, er is ontzettend veel mogelijk. We komen graag met u in contact om de wensen en de thuissituatie (aanwezigheid oven, keukengerei, et cetera) door te nemen.

Chef aan Huis? Of vragen? Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact op!